Thuis ProductenDe Demper van de volumecontrole

De constante Demper van de Volumecontrole installeerde in het Stof om de Luchtstroom te controleren

De constante Demper van de Volumecontrole installeerde in het Stof om de Luchtstroom te controleren

  • Constant Volume Control Damper Installed Into The Dust To Control The Airflow
  • Constant Volume Control Damper Installed Into The Dust To Control The Airflow
 • Constant Volume Control Damper Installed Into The Dust To Control The Airflow

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)
  Merknaam: Zhisheng
  Certificering: ISO9001
  Modelnummer: Zs-RDF

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 20 reeksen
  Verpakking Details: TRIPLEX GEVAL
  Levertijd: ongeveer 15 dagen op ontvangstbewijs van storting
  Levering vermogen: 200 reeksen per maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: galvanzied Type: Rechthoek
  Controle: Handmatig kleur: witte
  Maat: customazed Toepassing: HVAC-Systeem
  Hoog licht:

  air control damper

  ,

  fire smoke damper

   

   

  De constante Demper van de Volumecontrole

   

  De constante demper van de Volumecontrole is geïnstalleerd in het stof om de luchtstroom van HVAC-systeem of centrumairconditioning te controleren,  

   

  De constante klep van het luchtvolume is een mechanisch self-powered apparaat geschikt voor ventilatie en airconditioningssystemen die constant luchtvolume vereisen. De constante controle van het luchtvolume vereist geen externe macht. Het baseert zich op de luchtstroomkracht in de luchtleiding om de controleklep te plaatsen zodat de luchtstroom aan een vooraf ingesteld stroomtarief over de volledige waaier van het drukverschil wordt gehandhaafd.

   

  Toepassing:


  Momenteel, in China, zijn de airconditioningstoestellen voor ventilatorrollen en verse luchtsystemen nog vrij gemeenschappelijk, vooral in hotelruimten, en de meeste bureaus en bureaugebouwen gebruiken deze methode. De gebruikelijke praktijk moet verse luchteenheden op elke vloer installeren, nieuwe luchtleidingen in de gangen, en toegangsdozens takpijpen van de belangrijkste pijp installeren aan elke ruimte.

   

  Nemend hotelruimten als voorbeeld, het verse luchtvolume in elke ruimte is over het algemeen 100 m3/h. Hoe te om dezelfde hoeveelheid luchtstroom in elke tak te bereiken? In het algemeen voegen de ontwerpers vaak een de controleklep van het luchtvolume aan de pijp van de verse luchttak toe. Men verwacht dat de distributie van het luchtvolume door de recente het zuiveren methode zal worden voltooid. Aangezien het nieuwe luchtsysteem over het algemeen een lange boomstampijp is en de takpijp kort is, is de aanpassing van de de controleklep van het luchtvolume noch intuïtief, noch is het ideaal van de aanpassingsnauwkeurigheid.

   

  Bovendien, het verse luchtvolume per ruimte is slechts 100 m3/h, en het luchtvolume is zeer klein. Het kan niet worden voltooid. De bouweenheid kan het totale volume van de luchtlevering van de nieuwe luchtleiding slechts meten om ervoor te zorgen dat de buizen van de luchtlevering een betekenis van wind hebben. om ervoor te zorgen dat het verse die luchtvolume door elke ruimte wordt verzonden de ontwerpwaarde kan bereiken, is er geen behoefte aan de bouweenheid om één ruimte en één ruimte in evenwicht te brengen. Wij moeten slechts een vaste klep van het luchtvolume aan elke pijp van de verse luchttak toevoegen, en de bovengenoemde problemen zullen worden opgelost.

   

  De mensen die leven en in high-rise gebouwen vaak zich ongerust maken over het gebrek aan verse lucht werken, en de ontwerpers vaak voelen gegriefd. Omdat van het tekeningsstandpunt, de waarde van de nieuwe norm van het luchtvolume niet laag is, maar wij overzien vaak een probleem hoe te om het daadwerkelijke effect van het ontwerpstandpunt te verzekeren, en de constante de kleptoepassing van het luchtvolume in het verse luchtsysteem is een krachtige maatregel.

   

  De constante vochtigere classificatie van de voumecontrole:


  Één type moet de luchtstroom ontdekken door de luchtleiding door het siliconeluchtkussen in de stabilisator, en constant luchtvolume volgens verschillende statische druk automatische samentrekking en uitbreiding realiseren. Wanneer de lucht statische druk bij de inham en de afzet minimum is, is het luchtkussen in een aangegane staat. Wanneer de statische druk bij de de luchtinham en afzet stijgt, begint het luchtkussen op te blazen, daardoor verminderend de ruimte rond het luchtkussen. Houd de stroom over een waaier van winddruk constant.


  Het andere type is een mechanisch zelf-activeert apparaat dat zich op de luchtstroomdruk in de luchtleiding baseert om de controleklep te plaatsen zodat de luchtstroom aan een vooraf bepaald stroomtarief binnen een bepaalde waaier van het drukverschil wordt gehandhaafd. Het vereist geen externe macht en kan aan elektrische actuator worden toegevoegd om de stroom te veranderen die door het afstandsbedieningsignaal plaatsen.

   

  Eigenschappen:


  De constante klep van het luchtvolume is een automatisch mechanisch mechanisme dat geen externe macht vereist, en elektrische actuator kan worden toegevoegd om de stroom te veranderen die door een afstandsbedieningsignaal plaatsen. De constante klep van de luchtstroom kan in het verzenden en de uitlaatsystemen worden gebruikt. De het werk temperatuur is over het algemeen 10~50°C, en de waaier van het drukverschil is 50~1000Pa. Namelijk minstens 50Pa-wordt het drukverschil toegepast na de klep vóór de klep, anders kan de vaste klep van de luchtstroom niet werken. Dit zou moeten worden in acht genomen omdat de waarden van de winddruk van het verse luchtsysteem van het nieuwe luchtsysteem over het algemeen niet groot zijn. De vaste klep van het luchtvolume niet wordt beperkt door de positie wanneer het wordt geïnstalleerd, maar de schacht van de klepplaat moeten zou horizontaal worden gewaarborgd om te zijn. Over het algemeen, worden een rechte inhambuis met 1,5 keer de lengte van de klep en een rechte afzetbuis met 0,5 keer de afstand vereist.


  De constante nauwkeurigheid van de de klepcontrole van het luchtvolume, is er een externe de stroomschaal van de wijzervertoning, aanpassingsnauwkeurigheid van ongeveer ± 4%, stroom-beperkt mechanisme zonder onderhoud, om het systeem, de vaste rechthoekige klep van het luchtvolume te steunen, cirkel, isolatie, kan het knalpottype worden geselecteerd. Enkel aangezien de saldoklep meer en meer door de ontwerpers in het systeem van het airconditioningswater wordt goedgekeurd, zal de constant-stroomklep wijd gebruikt worden in de levering en de uitlaatsystemen wegens zijn nauwkeurige en regelbare kenmerken.

   

  De toepassing van het reinigingssysteem:


  Het handhaven van de positieve drukwaarde van een schone ruimte in een gezuiverd airconditioningssysteem is van uiterst belang. Naast het plaatsen van de klep van de luchtstroom in de uitlaat of het uitlaatsysteem, kan de positieve drukwaarde in de schone ruimte effectief worden verzekerd.

   

  Tijdens de verrichting van de schone werkende ruimte, moet de positieve druk van de werkende ruimte worden gehandhaafd tijdens en wanneer de handeling niet wordt uitgevoerd. Wanneer de handeling wordt uitgevoerd, is de hoeveelheid verse lucht de hoeveelheid verse die lucht voor positieve druk plus de hoeveelheid verse die lucht wordt vereist door de persoon wordt vereist. Wanneer de handeling niet wordt uitgevoerd, is het verse luchtvolume slechts gewaarborgd om positieve druk te zijn.

   

  De vereiste hoeveelheid verse lucht, zodat de behoefte aan een dubbele vaste klep van het luchtvolume op de nieuwe luchtleiding.
   

  Contactgegevens
  Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd.

  Contactpersoon: Miss. Rita Guo

  Tel.: +8613712072567

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)