Thuis

Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd.

China Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd. certificaten
China Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd. certificaten
ZHISHENG het bedrijf verstrekt hoogte - de doucheruimte van de kwaliteitslucht en de goede dienst. Misser Rita Guo zal de tekening en de details aan ons om bij orde verstrekken te bevestigen.

—— Subramaniam Muthusamy

Misser Rita Guo is een aardige persoon, is zij zeer geduldig om eender wat te verklaren die wij, bovendien verward zijn, zij professioneel zijn op luchtdouche.

—— ORAI CO.LTD

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd. Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd. Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd. Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd. Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd.
fabriek-2 Bedrijf -1 Bedrijf -2 Bedrijf -3 Bedrijf-2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Merken : ZHISHENG
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1500000-2500000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 60% - 70%

Co. van de de Reinigingstechnologie van Dongguanzhisheng (Lihong), Ltd is gespecialiseerd in de productie van het materiaal van de luchtreiniging voor schone ruimte, diverse enige schoonmakende machines en laarswasmachine, diverse luchtfilters en het materiaal en de toebehoren van HVAC, sindsdien van het jaar van 1997. Wij vervaardigen strikt onze producten overeenkomstig de normen van de staat. Met de hoogste-gesorteerde productkwaliteit in de industrie, geniet ons bedrijf van grote reputatie over het hele land onder de klanten. Onze producten worden ook uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere landen.

 

Het materiaal van de luchtreiniging omvat luchtdouche, schone bank, FFU, pasdoos, pasdoos met luchtdouche, omvatten de schone filters van de cabineenz. Lucht primaire, middelgrote, HEPA-filter, Vervangingsfilter voor Projector en Luchtzuiveringsinstallatie. Onze HEPA-filter heeft de tests van Nationaal Centrum van Kwaliteitssupervisie en Inspectie en het Testen voor Airconditioningsmateriaal overgegaan. Het zuiverende materiaal is in overeenstemming met GB5007-2001-Ontwerpcode van het Schoonmaken van workshop. Onze brede waaier van lucht zuiverend product zal zeker aan verschillende techniekvereisten van verschillende zuiverende rangen voldoen.

 

Wij leveren schoen enige schoonmakende machines, de posten van de Handwas, laarswasmachines, ook wastanks en de machines van de hygiënepost.

 

HVAC-de producten omvatten luchtverspreider, luchttraliewerk, luchtluifel, luchtdemper, druk vochtiger, Correct absorptievat en andere bijkomende delen voor airconditioningstoestellen. Zij worden wijd toegepast in vele grootschalige projecten en winst verenigbaar hoog lof van onze klanten wegens de superieure kwaliteit en de gevoelige ambachten

 

Wij ontwikkelen nieuwe producten voor apotheek en het ziekenhuis, als etc. het uitdelen van ruimte, dynamische pasdoos, Elektrische schuifdeur en schommelingsdeur voor het ziekenhuis, Laminair de leveringsplafond van de stroomlucht, drugkabinet, instructiekabinet, de gootsteen van de Washand, Vloeibaar kristallicht.

 

Aanhangend het verrichtingsprincipe van Eerlijkheid streeft de Dienst en Perfectie na, onze bekwaam en hoogte - de kwaliteitswerknemers zullen het beste en de meeste betrouwbare producten met geavanceerde verwerkingsuitrusting en uitstekende materialen veroorzaken. De uitvoerige en prefect naverkoopdiensten zullen aan klanten beschikbaar zijn. Wij zijn geëngageerd om de beste producten en de uitvoerige diensten aan alle klanten te verlenen.

 

Wij hebben Lasing-snijmachine, Buigende machine, Ponsenmachine, zorgt deze nieuwe machines de knappe en superieure kwaliteit voor de machines ervoor.

 

Onze arbeiders zijn meer dan 10 jaarervaring in lassen geweest, en zij hebben goede vaardigheden om de kwaliteit van machine ervoor te zorgen.

 

Bovendien, wij hebben R&D-team, hebben wij ingenieur 5 om het nieuwe product en selove de techncial kwesties van de machines te ontwerpen en te ontwikkelen.

 

 

Websites: www.cleanroom-airshower.com

 

 

Contactgegevens
Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Rita Guo

Tel.: 86-13712072567

Fax: 86-769-22037328

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)