Thuis Nieuws

Hygiëne en ontsmettingssysteem voor de voedselindustrie

Van goede kwaliteit De Douche van de roestvrij staallucht voor verkoop
Van goede kwaliteit De Douche van de roestvrij staallucht voor verkoop
ZHISHENG het bedrijf verstrekt hoogte - de doucheruimte van de kwaliteitslucht en de goede dienst. Misser Rita Guo zal de tekening en de details aan ons om bij orde verstrekken te bevestigen.

—— Subramaniam Muthusamy

Misser Rita Guo is een aardige persoon, is zij zeer geduldig om eender wat te verklaren die wij, bovendien verward zijn, zij professioneel zijn op luchtdouche.

—— ORAI CO.LTD

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hygiëne en ontsmettingssysteem voor de voedselindustrie
Hygiëne en ontsmettingssysteem voor de voedselindustrie

Hygiëne en ontsmettingssysteem voor de doodindustrie

 

De strikte hygiëne en ontsmettingsnormen zijn belangrijke veiligheidsrichtlijnen voor voedsel en farmaceutische productie, aangezien verzekerend hygiënische kwaliteit is de eerste stap naar het produceren van superieure producten. Daarom moeten wij de workshop ingaan over hand, schoenen, rubberlaarzen voor het efficiënte en betrouwbare schoonmaken en desinfectie. Door BioSmart-Hygiënesysteem te gebruiken, kunt u dit doen snel, gemakkelijk en efficiënt kiemen, micro-organismen elimineren en kruisinfectie verhinderen. Wij weten dat elk succes dat u hebt moeten om ervoor zorgen elke investering regelmatig jarenlang, terwijl het voldoen aan van de hoge hygiëne en hygiënenormen en regelgevende vereisten gaat. Daarom verstrekken wij oplossingen voor uw voedsel en geneeskunde verwerkende industrie om u van een krachtig, veilig en efficiënt sanitair schoonmakend systeem te voorzien dat aan Europese en Amerikaanse normen van netheid voldoet. U zult de beste resultaten in uw dagelijks werk kunnen bereiken.

 

Automatische zeepautomaat

 

De vloeibare die zeepautomaat met het van het drie-broodje systeem poorttoegangsbeheer wordt gecombineerd heeft een verplichte rol aan de zeepachtige vloeistof, kan werknemers effectief verhinderen gespeeld de voedsel productieinstallatie in te gaan wanneer zij bewust hun handen niet wassen, speelde geautomatiseerde onbeheerd om elke werknemer te bereiken kan dubbele waterrol, betrouwbare bescherming van voedselhygiëne en veiligheid in productie wassen.

 

De wasmateriaal van de inductiehand

 

Het wasbassin integreerde productie, foto-elektrisch schakelaar ontdekkend water, handbassin met een gedwongen de poortfunctie van de handdesinfectie, geschikt voor om het even welke voedsel verwerkende ondernemingen.

 

Automatische droge hand

 

De droge die handstukken van roestvrij staal 304 zullen tot materiële shell worden gemaakt betere bescherming van de gezondheid brengen.

 

Weefselautomaat

 

De Reeks van PT: de automaat van de roestvrij staalkeukenrol, lade

 

Het materiaal van de handdesinfectie

 

Vergeleken met traditionele hand-alcohol van de de Chiproductie van de nevelsterilisator heeft het hoge van de de handdesinfectie het toegangsbeheersysteem een verplichte de desinfectiefunctie van de nevelhand, gecombineerd met ruwe drie-rol kan de poort worden gewaarborgd zodat elke werknemer de handdesinfectie, Doeltreffende bescherming van voedselveiligheidkwesties kan gladmaken.

 

Enige schoonmakende machine - desinfectiemachine

 

De sanitaire schonere, enige die de desinfectiemachine van schoenzolen van roestvrij staal 304, de productdetails overeenkomstig de vereisten van food-grade ontwerp, gemakkelijk om micro-organismen, gemakkelijk handhaven, efficiënt en krachtig het schoonmaken effect en duurzame langdurige stabiliteit te kweken wordt gemaakt, niet alleen om het schoonmaken resultaten en de kosten te verzekeren liep lager op, zal kunnen de netheid van het fabrieksmilieu betrouwbaar verzekeren.

 

Waterlaarzen die materiaal schoonmaken

 

De sanitaire automatische wasmachine kan worden schoongemaakt, desinfecteerde allerlei waterschoenen, met de zeep om efficiënte diverse soorten van Jie Jie rubberlaarzenoppervlakte te gebruiken: dierlijke olie, industriële olie, vuil, om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen.

 

Gezondheid en schoonmakende post

 

 

Sanitaire schoonmakende posten, de desinfectiemachine van de handdesinfectie, die een one-stop oplossing aan de algemene hand, het enige schoonmaken en desinfectiefuncties, volledig inductiebegin gebruiken, om veelvoudig contact met kruisbesmetting te vermijden. De belangrijkste functies zijn: de inductie aan de zeep, de hand-was, de hand-droge, handdesinfectie, het schoonmaken de zolen en andere die functies, die het materiaal met drie rolpoort wordt uitgerust is, gaan de verplichte desinfectiehanden over alvorens over te gaan door om het reinigen en de desinfectie van de hand van het personeel effectief op te lossen, schoen

 

Rubberlaarzen die desinfectiemachine drogen

 

De rubberlaarzen die desinfectiemachine drogen kunnen rubberlaarzen binnen drogen en de ozondesinfectie het met lage snelheid, UVdesinfectie, deodorant en andere functies langzaam-drogen, effectief personeelslast verminderen, en kunnen gezondheid en veiligheid betrouwbaar verzekeren.

 

Desinfectiekasten

 

Bartijd : 2017-03-15 15:19:42 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Rita Guo

Tel.: 86-13712072567

Fax: 86-769-22037328

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)