Thuis Nieuws

Gemeenschappelijke fouten en hoe te om de fout van de luchtdouche te behandelen:

Van goede kwaliteit De Douche van de roestvrij staallucht voor verkoop
Van goede kwaliteit De Douche van de roestvrij staallucht voor verkoop
ZHISHENG het bedrijf verstrekt hoogte - de doucheruimte van de kwaliteitslucht en de goede dienst. Misser Rita Guo zal de tekening en de details aan ons om bij orde verstrekken te bevestigen.

—— Subramaniam Muthusamy

Misser Rita Guo is een aardige persoon, is zij zeer geduldig om eender wat te verklaren die wij, bovendien verward zijn, zij professioneel zijn op luchtdouche.

—— ORAI CO.LTD

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Gemeenschappelijke fouten en hoe te om de fout van de luchtdouche te behandelen:

Gemeenschappelijke fouten en hoe te om de fout van de luchtdouche te behandelen: 

 

Gemeenschappelijke fouten:

 

1.  de machtsschakelaar, luchtdouche heeft gewoonlijk vier plaatsen om de voeding af te snijden:

 

(1). schakelaar van de het kabinetsmacht van de luchtdouche de openlucht;

 

(2) binnen het controleborddoos van de luchtdouche;

 

(3). de ruimte van de luchtdouche aan beide kanten van de buitendoos (hier, sneed de machtsschakelaar om noodsituatie te verhinderen de macht af, verbeter effectief onze persoonlijke veiligheid). Wanneer de machtsindicator ontbreekt, verhinder niet opnieuw controleren de bovengenoemde vier macht van de luchtdouche bij.

 

2. de ventilator van de luchtdouche werkt niet, wordt de eerste keer om de schakelaar van de het kabinetsnoodsituatie van de luchtdouche te controleren afgesneden, aangezien bepaald afgesneden, zacht de hand aan het recht druk te laten gaan.

 

3. de de ventilator van de luchtdouche omkeren of snelheid van de winddouche is zeer klein, is zeker om 380V te controleren four-wire lijn in drie stadia wordt omgekeerd, zal de algemene fabrieksinstallatie iemand hebben om een goede lijn op te nemen; zoals het omgekeerde van de luchtdouche de lichtbron zal leiden tot de ventilator van de luchtdouche werkt of keert de snelheids geen dalingen om van de luchtdouche, zal het gewicht de volledige raad van de de ruimtekring van de luchtdouche branden; wij geven niet om de bedrading te veranderen.

 

4. de ruimte van de luchtdouche blaast geen douche, naast de bovengenoemde drie punten, maar ook moet controleren de van de het kabinetsnoodsituatie van de luchtdouche het eindeknoop, zoals de knoop van het noodsituatieeinde voor de kleur wordt gedrukt, zal de luchtdouche geen douche blazen; Druk opnieuw de noodsituatieknoop aan het werk behoorlijk.

 

5. de luchtdouche kan niet de luchtdouche automatisch ontdekken, de luchtdouche binnen de lagere juiste hoek van het systeem van de kabinets lichte waarneming controleren om of is het lichte ontdekkende apparaat correct geïnstalleerd, zoals het licht aan beide kanten van de positieve en lichte betekenis van normaal te zien, kunt u de douche automatisch ontdekken.

 

6. het gebruik van de ruimte van de luchtdouche voor een periode wanneer de windsnelheid laag is, te controleren gelieve de vroege luchtdouche, is de hoog rendementfilter teveel stof, als de filter zo gelieve te vervangen. (Wordt de aanvankelijke filter van de Luchtdouche over het algemeen vervangen binnen 1-6 maanden, wordt de Airshower-hoog rendementfilter over het algemeen vervangen binnen 6-12 maanden)

 

Hoe te om het probleem van luchtdouche te behandelen:

 

1. Wanneer het gebruik van luchtdouche voor een periode, als de windsnelheid zeer laag is, u onmiddellijk zou moeten controleren de filter van de luchtdouche teveel kan bestrooien, als de nieuwe veranderingsfilter. Gewoonlijk 1-6 maanden is het noodzakelijk eens te ruilen, de hoog rendementfilter gewoonlijk 6-12 maanden is eens te ruilen.

 

2. Als de luchtdouche niet automatisch kan worden ontdekt wanneer de douche, de van de de ruimte lichte doos van de luchtdouche de bodem juiste betekenis van gevoeligheidssysteem controleert om te zien of het apparaten lichte gevoelige materiaal.

 

Als de knoop van het noodsituatieeinde rood is, zal de luchtdouche geen douche blazen, enkel de noodsituatieknoop kan drukken normale bedrijfsvoering zijn.

 

3. Wanneer de ruimte van de luchtdouche niet werkt, kan de eerste controle een nadeel van de deur buiten de tank noodsituatieschakelaar schakelen, indien onderschept, stil met de hand pers, draairecht te laten gaan.

 

4. De ventilator van de luchtdouche het omkeren de luchtdouche kan snelheid winden is zeer klein, is het noodzakelijk om 380V te controleren four-wire lijn in drie stadia kan worden omgekeerd. Als het omgekeerde van de de lijnbron van de luchtdouche, het licht zal de ventilator van de luchtdouche werkt veroorzaken of keert niet de windsnelheid om vermindert de windsnelheid, zal de douche de volledige de kringsraad van de luchtdouche branden.

 

Hoe te om luchtdouche te handhaven:

 

1. het regelmatige gebruik van materiaal om de technische indicatoren, zoals te meten ontmoet niet de technische parameters van het verzoek zou moeten onmiddellijk worden gericht.

 

2. volgens het daadwerkelijke gebruik van de regelmatige vroege verwijderde filter van de luchtfilter.

 

3. wanneer de windsnelheid kleiner wordt, zouden wij eerste controle moeten het primaire effect van de oppervlakte van de luchtfilter zwart is, als de zwarte pre-filter is om meer stof, verhoogde weerstand aan te passen, die verwijderde vroege effect luchtfilter zou moeten zijn binnen de niet-geweven schoon te maken of te vervangen Doek.

 

4. wanneer de vervanging of het schoonmaken van niet-geweven stoffen, nog niet kan de luchtsnelheid is verhogen de filter van de hoog rendementlucht is geblokkeerd, resulterend in verhoogde weerstand, zou u de filter van de hoog rendementlucht moeten vervangen.

 

5. wanneer het vervangen van de hoog rendementfilter, verwijder de blaarraad, verwijderen de hoog rendementfilter, vervangen de nieuwe filter van de hoog rendementlucht volgens het originele de specificatiemodel van de hoog rendementfilter. De installatie zou het pijlteken op de hoog rendementfilter moeten bevestigen, zou de pijl aan de richting van luchtstroom moeten richten. En om een goede verbinding te verzekeren om lekkage te verhinderen.

 

6. na de vervanging van de behoefte van de hoog rendementfilter om de grens te bevestigen ontdekt geen lekkage, en het stofdeeltje tegenovergesteld aan te gebruiken, om de technische indicatoren vóór het normale werk te bereiken.

 

7. regelmatig behoud van de elektrokring, als de fout naar het elektroschemaonderhoud kan verwijzen.

 

8. regelmatige deurbijlage, het elektronische slot met zijn sleutelgatgroepering, om geplakte slotspeld te vermijden.

 

9. het gebruik van temperatuur zal geen 50 ℃ overschrijden, en het gebruik van open vlam is strikt belemmerd.

 

Toepassing van luchtdouche

 

De ruimte van de luchtdouche wordt gewoonlijk gebruikt in micro-elektronica, opto-elektronica, halfgeleiders, geneesmiddelen, voedsel, chemische producten, luchtvaart, automobiel, druk, laboratoria en andere schone ruimte en niet-stof-vrije workshop, de workshop van de laddernetheid voor laag-netheidsruimte in de hoge netheid van de ruimte om alle delen van het lichaam zo te verwijderen meer dan 0,3 micronsstofdeeltjes, zodat de schone ruimte niet in te gaan om verontreiniging te brengen. Maar ook speel de rol van luchtstroombuffer, omdat tijdens het openen van de deur, gecombineerd met de stroom van lucht, de goede die de luchtstroom van de luchtdouche binnen de luchtdouche wordt geparkeerd, een goede luchtstroom de luchtvervuiling te vermijden.

 

Bartijd : 2017-03-10 15:04:29 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Dongguan Zhisheng Purification Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Rita Guo

Tel.: 86-13712072567

Fax: 86-769-22037328

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)